torstai 29. toukokuuta 2014

Handlausta ja vapaa aikaa...

Kaveri kävi tossa yks päivä koiransa Danan kanssa meillä, kun oli vielä hyvät kelit. Käytiin koirien kanssa lenkillä ja käytettiin koiria uimassa, ongelmana oli vain, että Dana ei osaa uida, eikä Telma taas tykkää vedestä. Ihan kivasti silti meni, kuvia tosin ei ole.

25.5. Olin Mikkeli rn:ssä auttamassa erästä Riinaa, jolla oli kolme koiraa samassa luokassa. Pääsin esittämään siis Englanninsringerspanielia Berttaa juniori -luokkaan. Kaverini Veera handlasi yhden muista "pennuista" ja Riina yhden. Pikkasen tuli vettä ja ukkosti, mutta ennen kuin meidän tarvitsi mennä kehään niin sade loppuikin. Tuomarina oli siis Irina Poletaeva, ja sain Bertan onneksi hyvin esiintymään jolloin loppu tulos oli JUN ERI 2. Muille tuli tälläisiä tuloksia: Sani JUN EH4, Cara JUN ERI 3 & Milo JUN ERI PU2.

Berttaa olen menossa esittämään myös Kouvola rn:ään 7.6., eli jos joku tarvitsee esitysapua niin olisin luultavasti käytettävissä siellä.


Seteri's April Love "Bertta" JUN ERI 2

Näin myös Anne ja kysyin voisinko testata Essiä, joka on siis Lagotto romangnolo. Anne kertoi, että Essi oli ollut ROP ja että olivat menossa ryhmäkehään. Essi meni kanssani kuulemma paremmin kuin Annen kanssa, ja hän soitti Essin kasvattajalle jolloin päättivät, että pääsen Essin kanssa ryhmäkehään. Jouduttiin odottelemaan pari tuntia ennen, kuin ryhmät alkoivat. Essin kanssa ei kuitenkaan sijoituttu ollenkaan.

 Weikein Zerafiina "Essi" RYP -ei sij


Tänään olin Käpälämäki match show:ssa mikkelissä. Ensin olin junior handlerissa jonkun verran yli vuoden ikäisellä Bernillä Tyynellä, joka on siis äiskäni työkaverin koira. Vähän piti pyöriskellä kehässä, että missä mamma on, mutta ihan kivasti meni, kun ajatellaan, että oltiin loppujen lopuksi JH4.

Xantran Effulgent Eleonora "Tyyne" JH4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti