sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kaverin mökillä ja hiihtolomasta..

Heissan! Kaveri oli perjantaina keksinyt, että mentäisiin hänen mummon ja papan mökille yöksi. No idea sitten toteutui ja lauantaina lähdettiin. Minut ja telman ottivat kyytiin meiltä ja sitte matka alkoi. HUOM! kuvia löytyy vaikka millä mitalla:D


Kaverinkin koira oli mukana

Päästiin mökille jonkun ajan kuluttua ja vietiin tavarat sisälle. Sen jälkeen käytiin kävelemässä, tosin aluksi telma oli sylissäni ettei dana jyrää toista. Jonkun aikaa kun oltiin kävelty niin laskin telman maahan ja päästin irti. Siellä ne sitten loppujen lopuksi ihan nätisti meni. Olin yllättynyt kuinka telma pysyi lähellä ja totteli kun huudeltiin tänne, varmaan johtui kuitenkin kaverin koirasta:D Käveltiin takasin mökille ja mentiin sisälle. Kaveri temppuili koirien kanssa.
Mentiin myöhemmin taas pihalle juoksuttamaan koiria ja tässä teille kuvia siitä:

Käytiin välillä sisälläkin, siellä sitten katsottiin telkkaria, syötiin, juteltiin ja oltiin vaan.


Yö menikin siihen kun danalla oli mennyt mahasekaisin joten kaveri joutu välillä viemään sitä ulos. Telmakin päästi ihme ankka ääniä ja tuli kaverin kanssa naurettua vähän aikaa. Saatiin me onneks nukuttuakin. Seuraavana päivänä oltiin taas ulkona koirien kanssa.

Loppu päivä oltiinkin sisällä oottelemassa, että meijät haetaan. Kotia kohti lähdettiin suunnilleen viiden jälkeen ja nyt tuolla säkkituolissa nukkuu iloinen mutta väsynyt koira. Tässä vielä yksi kuva lopuksi.


PS. telma menee hiihtolomalla steriloitavaksi ja sen jälkeen parannutaankin kotona jonkun aikaa.

2 kommenttia:

 1. Niin ylisöpöjä koiria! äää en kestää :)) ja tosi hyviä kuvia oot saanut :) wou! Ihana postaus kun oli niin paljon kuvia ja selkeää tekstiä!
  http://training-diaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos:) muokkauksessa kuvien laatu kärsi kyl vähän joissain kuvissa jostain syystä. Kiva kun tykkäät :)

   Poista