sunnuntai 23. helmikuuta 2014

jyväskylä kv 23.2.

Tänään kävin siis jyväskylä kv:ssa. Aamulla piti ekana mennä yhdelle abc:lle josta yksi tiina otti minut, emilin ja veeran kyytiin. Siitä jatkettiin sitten matkaa kohti Jyväskylää ja juteltiin. Päästyämme paikan päälle, odotin emilin kanssa että tiina käy hakemassa parkkilipun. Meni jonkun aikaa ja lähdettiin kävelemään sisälle. Munhan piti esittää kääpiöpinseri mutta omistaja sai jonkun tutun handlaamaan koiraa. 


Tässä kyseinen koira..

Kuvailtiin sitte jonkun aikaa muita koiria kun mulla oli seuraava kehä vasta 12:30. Tässä joitain kuvia:
Sitten mentiin kehälle 16 etsiskelemään koiraa joka minun pitäisi handlata. Katsoin kirjasta koiran numeron ja bongailtiin että missä kyseinen numero on. Löyty aika nopeasti ja menin juttelemaan. Omistaja sanoin, että tulen jämsästä mutta sanoin että en ole:D aiempi esittäjä oli ilmeisesti jämsästä mutta oli perunut. No juteltiin jonkun aikaa tän omistajan kanssa.

 Kuvailtiin taas kaverin kanssa muita koiria, ennen kuin meidän vuoro olisi.
Sitten tuli meidän vuoro mennä kehään. Tuomarina oli siis Irina Poletaeva, Suomi. Ironhead's Aitoon Alkuasukas "Kadi" nimisen riisenin esitin, tuloksena AVO H. 

 ennen kehää...


 ootellaan omaa vuoroa...


Kun olin esittänyt kadin niin mentiin kaverin kanssa syömään ja odoteltiin ryhmäkehien alkua. Sitä ennen kuitenkin testasin tiinan kleinspitz:iä Vuk:ia.


tarkennus ei ihan "osunu" koiraan:D

Tässä vielä pari kuvaa ryhmäkehästä:
 palkintoja...
 RYP1, Airedalenterrieri

 tiina & vuk ryhmäkehässä (tarkennus pissii)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti