tiistai 6. helmikuuta 2018

Telman aikainen synttärilahja sekä kuulumisia

Tosiaan tänään Telma sai synttärilahjan etukäteen vaikka oikeasti syntymäpäivä on vasta ensi kuun lopussa. Ajattelin, että kun Telma ei oo ikinä käynyt hierottavana niin nyt siihen olisi hyvä aika. Nooa sai olla irti huoneessa, mutta Mertsi joutui häkkiin, kun se ei olisi jättänyt hierojaa muuten rauhaan :'D

Nooa 😂

Tosiaan kyseessä oli sama hieroja, kuin Merlinillä. Oli niin hyvä, kun hieroja levitti viltin lattille niin Telma meni aivan innoissaan kiehnäämään hierojan luokse :D aivan kuin olisi tiennyt mistä on kyse. Telma kävi kyljelleen itse ja hieroja pääsi aloittamaan samantien homman. Telma oli niin rennosti ja hienosti paikallaan (hierojakin kehui mikä malliasiakas hän oli). Jumeja ei oikeastaan löytynyt. Ihan jotain tosi pientä mikä oli kiva kuulla, kun tuo kuitenkin täyttää 6v ja sen kanssa on kokeiltu ja tehty vaikka mitä (mm. agilityä). Telma oli niin nopea asiakas, että hierontaan meni vain n. 35-40min.


Sitten muita kuulumisia... Eipä olla mitään ihmeellisiä tehty, mutta pojat kävi viime kuussa kerran näyttelytreeneissä josta saatiin ohjaajalle hyviä vinkkejä. Ollaan käyty miun äidillä ja otettu rennosti. Merlinin kanssakin pidetään nyt 4kk tauko aksasta (vaikka osallistutaan kyllä pariin epiksiin) ja jatketaan varmaan sitten taas. Ensi kuun lopussa tosiaan Telma täyttää 6v ja poikien kanssa mennään Lappeenranta kr 30.3. Käydään kokeilemassa josko Nooa saisi sen viimeisen sertin ja oishan se kiva jos Mertsikin sertin nappaisi. Katellaan josko johonkin mätsäreihinkin päästäisiin menemään, mutta huomenna lähdetään taas miun äidin luo maalle viideksi päiväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti