maanantai 25. syyskuuta 2017

Agilityn omatoimitreenit 20.09.

Halusin tehdä tästä oman julkaisunsa ja vähän kartoittaa itselle missä mennään agilityn kanssa. Lähinnä siis mitä pitäis treenata yms.

Käytiin siis viime viikolla treenaamassa Eveliinan ja hänen airedalenterrierin kanssa hallilla. Merlinin kanssa treenasin ulkona ja Eveliin sekä hallissa, että ulkona. Me tehtiin pientä rataa joka sisälsi hyppyjä sekä putken (alkuun oli kaksi, mutta toinen oli märkä sisältä eikä Merlin halunnut mennä sinne :D).
 Hyi märkää!!Ollaan ajateltu Eveliinan kanssa, että ruvettaisiin kahdestaan käymään omatoimisesti treenaamassa hallilla esim. kerran viikossa. Tää olisi ihan mahtia niin tulisi treenattua enemmän, kun saadaan kyyti sekä palkkaus apua, että vinkkejä toisiltamme!

 Santtu keinulla
Ollaan treenattu hyppujä sekä putkia enemmän ja ne sujuukin aika hyvin, kun ohjaaja vaan osaa ohjata sillä Merlin lukee minua tosi hyvin! Muuria tai pituutta ei olla otettu, kuin ehkä muutama kerta ja rengasta ehkä kerran. Keppejä ollaan myös otettu muutaman kerran sekä kontakteja harjoiteltu useammin.

Enemmän harjoittelua:
-Kepit (tarkoitus hommata Kärkkäiseltä kepit niin voidaan treenata lähi kentällä)
-Kontaktit (voisi kokeilla meneekö matalalla olevaa puomia?)
-Muuri sekä pituus
-Rengas (tarvii palkkausapua? ettei mee väärästä kohtaa...)
-Omaan ohjaukseen parantamista


4 kommenttia:

 1. Vähänkö Mertsi on iloisen näköinen! Ja miäkin voin sitten tulla joskus teidän kanssa treenaamaan jos vaan ajat sopii yhteen! Renkaalla kannattaa miettiä lähdetkö opettamaan etupalkalla (Viima ainakin vain juoksi läpi mitään ajattelematta jolloin oppiminen hitaampaa) vai vaikka tarjoamisen kautta. Viimalle opetin lopulta alusta asti tarjoamalla, kun etupalkalla rakennettu pohja oli niin hutera..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aina niin ilonen 😂 luultavasti käy, että tuut seuraan, mutta mun pitää kysyä Eveliinalta mitä mieltä se on, kun Santtu on siis melko reaktiivinen(?). Ollaan nyt kahesti käyty arkena niin et ollaan lähdetty mun luota klo 11 hallille :) Vielä en oo miettinyt millä tyylillä opetan, mutta kokeilemallahan sen näkee mikä on tuolle sopivin tapa!

   Poista
 2. Agijuttuja on tosi kiva seurata, vaikka täällä ei sitä lajia harrastetakkaan eikä tuskin koskaan aloitetakkaan, vaikka se ihan kivaa varmasti olisikin. Sun blogin juttuja on muutenkin kiva lukea, kun on niin selvä! :)

  http://haskisti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Kiva kuulla :) pitääpä käydä kurkkaamassa siun blogia.

   Poista