lauantai 15. heinäkuuta 2017

Merlin testaa OSA 1

Ajattelin tehdä tämmöisen ns. sarjan Merlinille eli Merlin testaa -nimellä tekisin silloin tällöin, mutta kuitenkin suht harvoin videoita jossa testataan eri asioita. Ihan ensimmäisessä testissä on Pure Pawsin reconstructing shampoo ja hoitoaine. Aivan lopussa myös nopeutettu video siitä kuinka itse pesen yms. Merlinin (ei välttämättä se oikea tapa, mutta opettelen vielä miten tuo pitäisi laittaa). Video pystyi olemaan tuolla ohjelmalla vain 5min joten jouduin jonkun verran karsimaan pätkiä, mutta kyllä tuosta luulisi saavan selvää :D + mulla on hanskat, kun sormissa on pienet haavat.
Vähän tietoa tuotteista ja tiedot ottettu Findogin tuote esittelyistä:

"Reconstructing shampoo sopii kaikille turkinlaaduille ja on erinomainen kuivalle/ vaurioituneelle turkille. Useimmat turkkien vauriot johtuvat ulkoisista haitoista ja näitä voidaan ehkäistä asianmukaisella hoidolla. Sisältää runsaasti mineraaleja ja koesteuttavia ainesosia, jotka hoitavat turkkia tehokkaasti. Sisältää Panthenoli- B-vitamiinia joka edistää turkin vahvuutta. C- ja E-vitaami edistävät turkin kasvua ja suojaavat ihoa. sea silk-uute estää turkin katkeilun. Optiset kirkasteet vahvistavat olemassa olevia pigmentti."

"Erittäin kosteuttava hoitoaine. Sopii jokapäiväiseen käyttöön.
Tekee turkista kiiltävän ja edistää turkin hyvinvointia. pH-tasapainoitettu.
Hoitaa myös ihoa. Antioksidantit suojaavat ihoa ulkoisilta vaikutuksilta.
Jojobaöljy kosteuttaa turkkia. Pantenoli imeytyy turkkiin ja estää turkin katkeilua.
Sisältää myös B12, E-vitamiinia ja Aloe Veraa."


Tuotteet tilasin eilen Findogilta ja paketti saapui eilen 14.07. postiin eli mahtavan nopeaa toimintaa! Paketissa oli myös extrana yksi luu. Olihan sitä tietenkin pakko testata tuotteita jo eilen.

Tykkäsin tuotteista jo koiraa pestessä ja mm. hoitoaine näytti toimivan juuri hyvin meille. Kuivatessa turkki kuivui hyvin nopeasti ja turkki tuntui todella hyvälle! sai mukavasti kosteuttakin. Ainut miinus on tuoksu joka onneksi haisee vain pestessä koiraa eli ei enää kuivassa turkissa tuoksu niin vahvasti. Haiskahtaa siis vanhemman rouvan/mummon hajuvedelle semmoselle joka ehkä ajattelee olevansa parempi, kuin muut... tiedättehän..? :'D Siitäkin huolimatta aijotaan tätä tuotetta käyttää niin pitkään, kun se vaan sopii turkille.Lopputulos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti