maanantai 19. joulukuuta 2016

Huvihurtan koirauimalassa 19.12.

Käväistiin koko lauman kanssa ensimmäistä kertaa uimassa. Ajattelin, että Telma tykkäisi vähiten, mutta se olikin Nooa. Ensin koirat ulos sitten sisälle koiria huuhtelemaan, pelastusliivit päälle ja menoksi!


Nooa oli aikalailla vellit housuissa, kun piti uida ja olisikin mieluummin tullut laitojen yli. Uittajan avulla kuitenkin pysyi pois laidoilta. Telmakaan ei tykännyt, mutta ui hienosti vaikkakin hakeutui myös laidoille jos olisi päässyt vaikka pois. Merlinkään ei tykännyt, mutta pikku hiljaa rupesi tulemaan sisäinen vesipeto esille. Meni laitojen luo, mutta ei yrittänyt pois vaan etsi paikkaa mistä pääsee pois.

Uinnin jälkeen koirien huuhtelu, tipsut toiseen huoneeseen äiskän kanssa, kun pesin vielä Merlinin, joka oli muuten iha jäätävässä huopatakussa parista kohtaa, kun en tajunnut, että pelastusliivi takuttaa kivasti. No Merlin ei meinannut muutenkaan kuivua kunnolla, mutta kuivaksi saatiin ja takut saatiin auki vaikkakin kiljunnan ja tuskan kautta...sillä koira tai minä ei tästä selvittelystä tykätty. Ostin myös samalla Merlinille pienemmän noutokapulan sekä palkka namiksi naturiksen kana makkaraa.Video pätkä, kun Merlin treenaa toista kertaa kapulan pitoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti