lauantai 15. lokakuuta 2016

Nuorten toko -päivä

Tänään oli siis Suur-Savon kennelpiirin nuorisojaoston järjestämällä nuorten toko -päivällä Otavassa Huvihurtalla Riikka Pulliaisen opissa ja meitä osallistujia oli 5. Mukana mulla oli Telma ja Merlin. Alkuun oli toisiin tutustumista ja teoriaa tokosta. Teorian jälkeen päästiin yksitellen harjoittelemaan ja sai mennä kuuntelemaan ilman koiraa toisten aikana.

Telman kanssa oltiin vuorossa kolmantena ja päädyttiin ottamaan sivulle tuloja sekä maahan menoa ilman käsiapuja. Yllättävän nopeasti Telma hokas maahan menon, kun apuna oli naksutin! saatiin hyviä vinkkejä joita en edes kaikkia muista :D mutta peilin edessä ruetaan ottamaan mm. sivulle tuloja.
Kun kaikki oli käyny Riikan opissa niin minä ja yksi muu tyttö tultiin pentujen kanssa ottamaan vähän kontaktia, istumista, maahan menoa sekä sivulle tuloa. Merlin oli aivan sekaisin uudesta hallista, ihmisistä, hajuista... No kyllä se myös teki hyvin, kun itse osasi ohjata. On se kyllä kunnon sähköjänis :D no moni taas rakastui häneen kovasti :D

Sitten piettiin ruokatauko ja juteltiin niitä näitä. Kävin myös kuvaamassa Lotan perheen staffi Lahjan sekä Lahjan veljen Dalin uintia. Tuli muuten ostettua Dog it life treeniliivi, kun ei tuo treenitasku oikein ole oma juttu...myös metallisen noutokapulan hommasin.
Kun saatiin syötyä niin kaikki ottivat koirat ja mentiin halliin. Pennut siis jäivät häkkeihin odottamaan. Otettiin perusasentoa, eri vaihdeissa liikettä, maahan menoa ja seisomista ringissä. Otettiin myös paikkamakuuta niin, että kaikki oli ympyrässä ja liikuttiin ympyrässä niin, että koirat ovat paikallaan. Kivasti kyllä meni Telmalta!Ihan lopussa otettiin kaikille houkutusten highway. Luulin, että Telma menisi ruokien luokse, mutta tulikin suoraan luokse, kun heiluttelin herkkupussia toisessa päässä! ja tämä onnistui kahdesti. Merlin taas oli oletettavasti ihan bileitä pitämässä...alkuun lähti hienosti tulemaan, mutta sitten se haistoi ruuan :D no tuli se lopulta luokse häntä heiluen. Kivaa oli ja ihmiset oli kivoja, kuvakin saatiin porukasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti