sunnuntai 28. elokuuta 2016

Kuulumisia part. 986425

Käytiin Nooan kanssa 21.8. Heinolassa näyttelyssä kokeilemassa, jos saataisiin toinen serti, mutta eihän sitä sitten tullutkaan :D no oltiin me sentään 8 AVO -uroksesta AVO ERI AVK4. Siihen ollaan tyytyväisiä vaikka olisihan se toinen serti ollut kiva. Tuomarina oli George Schogol, Georgia(?)

Arvostelu: 2yrs old. Good size and proportions. Good neckset. Lovely profile in general but bit crossing in front movement. Very good angulation in stifle and hock. Parallel from behind, a little bit toeing(?) out.


Eilen oltiinkin vaihteeksi rallytokon möllikisoissa Pieksämäellä. Telma oli ALO -luokassa ja meni reippaasti niin, kuin yleensäkkin. Pisteitä saatiin 88 ja sijoituttiin 3/10! -10 lähti siitä, kun istahti hyvin nopeasti yhdessä kohdassa (tuomari sanoi mulle tästä, kun paperit jaettiin). Nooa taas kisasi Nakki ALO:ssa ja ihan kivasti, omalla tyylillään se teki :D olisi se tosin voinut nopeamminkin kävellä. Pisteitä kertyi kuitenkin 78, mutta sijoille ei päästy.


Tänään kävin Merlinin kanssa ekassa mätsärissä Rahulan koululla. Pentuja taisi olla 10 tai 11 joten pitkään ei mennyt. Merlin oli iloinen pomppupallo niin, kuin yleensäkkin :D osasi se kyllä nätistikkin mennä, mutta välillä piti vähän pomppia, kun oli niin kivaa. Pöydällä olisi voinut olla nätemminkin (joku haju oli pöydässä :D), mutta hampaat näytti hirmu reippaasti! Oltiin loppujen lopuksi SIN2.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti