perjantai 22. heinäkuuta 2016

Vähän kuulumisia

Merlin on tässä parin viikon aikana kotiutunut hyvin ja on, kuin olisi aina ollut laumassa. Tipsut ovat ottaneet pikkuisen hyvin vastaan ja Telmakin on pikkuisen kanssa leikkinyt! tuohan ei tunnetusti leiki pentujen kanssa varsinkaan näin nopeasti. Käytiin tutun kanssa ottamassa viime viikolla 11vk seisotuskuvia ja tässä parit kuvat.



Pentu on nyt päässyt kahdesti pesuun ja kyllähän tuo suhteellisen helppo on, kun on tottunut kasvattajalla pesuun yms. Korvat on trimmattu kahdesti ja naama kerran. Oli muuten hankalaa kunnes sain kasvattajalta vinkin miten Merlinin saa pysymään paikallaan. Muuten tuli nättiä jälkeä, mutta kaulassa on pienet nirhaumat koneesta. Kyllä miä vielä opin! :D

Tänään käytiin sitten 12vk rokotuksilla ja painoa pikkusella on 2,4kg. Se olis sitten kuukauden päästä uudestaan. Samalla käytiin leikittämässä mittelspitz Viimaa joka on myös pentu. Leikit sujui hyvin ja Marika luulikin, että Viima löylyttäis puuteri pojan kunnolla, mutta hyvinhän heillä leikit sujui keskenään.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti