lauantai 20. helmikuuta 2016

Terveitä ollaan

Kävästiin tipsujen kanssa Pe 12.2. lonkka -ja kyynärkuvauksissa sekä polvitarkastuksessa. Koirat sai rauhoittavat ja Nooa oli nopeasti ihan tööt :D sitten eläinlääkäri ja eläintenhoitaja meni röntgeniin ensin Nooan kanssa ja sitten Telman kanssa. Kummallakin oli terveet polvet eli 0/0! 


Kännykkä kuva, kun koirat oli vielä untenmailla...

Nooa oli kyllä, kun nukahti ekana ja heräsi vikana :D mutta arviota en muistanut kysyä lonkka -ja kyynärkuvista, joten ooteltiin kennelliitolta tuloksia... viikkohan siinä meni ja tuloksina on... tosin Telmalta pitää käydä kuvauttamassa uudestaan kyynäret jostain syystä. 

 Nooan tulokset..

 Telman tulokset...

Ihan mahtavaa, kun Nooa on luustoltaan terve, kun olen sitä ajatellut jalostukseen käyttää. Silmät pitäisi vielä käydä katsomassa. Telmallahan oli pari luuta hieman erilaiset, kuin Nooalla ja laitan vielä lopuksi kuvat lonkista, niin näätte ne.


 Nooan lonkat A/A

Telman lonkat C/C

2 kommenttia:

  1. Nooallahan tuli ihan huipputulokset, jes! Hyvä, että Telmallakin oli polvet terveet:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Miun kaveri oli sanonu ennen kuvausta, että Nooalla on varmasti A lonkat :D Telmalla ei onneks rikkoa ollu ja nuo C:t johtui kait löysyydestä...mutta onneks polvet on kunnossa, kun ei nuo lonkat pitäis vaivata agilityssä yms :)

      Poista