sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Uutisia

Elikkäs meidän laumaan saapui eilen uusi koiruus. Tiibetinspanieli Nooa 8kk 2vk, viralliselta nimeltään Ziestan Li Naozumi. Herra on oikein reipas ja kummatkin koirat otti tulokkaan hyvin vastaan. Eka yö tosin jouduttiin nukkumaan koirien kanssa erikseen, koska Doris  ei olisi muuten jättänyt toista rauhaan ja ,kun Nooa ei ole tottunut tuommoiseen yli innokkaaseen & oudon näköiseen koiraan kasvattajalla.







Eka yö meni hyvin ilman vikinöitä, paitsi Dorista ärsytti, kun se joutui Telman kanssa toiseen huoneeseen nukkumaan. Tänään Nooa tajusi et ei hitsi näähän onkin tyttöjä ja rentoutuikin enemmän sekä sopeutui paremmin. Koirien kanssa on käyty pihalla juoksemassa ja koiratkin on tottunu hyvin toisiinsa. Nooa on hirmu reipas, mutta myös alistuva uros, mikä on mielestäni hyvä.

Nooan kanssa ois tarkoitus harrastaa koiranäyttelyissä ja mätsäreissä käyntiä. Pojalle ei juurikaan käskyjä ole opetettu, mutta jotain perus istu, maahan, paikka -käskyjä voisi opettaa. Eka näyttely oisi tipsu erkkari, jonne en vielä ole Nooan ilmottautumista pistänyt menemään, mutta Telman kyllä jo aikasemmin ilmotin.

 8kk 2vk

 koko lauma koossa..









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti