keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Juva kr la 5.7. & su 6.7.

Käväisin Juvan näyttelyssä siis kumpanakin päivänä, mutta aloitetaan ensin lauantaista.

Olin esittämässä jälleen Berttaa, ja sain kyllä kaverin kanssa juoksuttaa sitä pitkään ennen kuin rauhoittui kunnolla, sillä taas olisi pitänyt saada leikkiä siskon kanssa. No onneks meni ihan nätisti kehässä, tosin ei suostunut näyttämään hampaitaan jolloin tuomari antoi EVA:n, harmittaa tosi paljon sillä muuten tuomari tykkäsi tosi paljon. Tuomarina: Reia Leikola-Walden, Suomi.

 Seteri's April Love "Bertta" JUN EVATämän jälkeen siirryin pk collieiden kehälle ja katselin olisiko Merja jo tullut ja olihan hän. Ooteltiin pitkään ennen kuin colliet alkoi ja välissäkin kerkesi tulemaan kunnolla vettä. Onneksi valio ja veteraani narttujen kohdalla ei tullut vettä. Sen tarkemmin en laita kuin kuvat ja niiden alle miten koirilla meni. Tuomarina: Leila Kärkäs, Suomi. Magicmills Fortune-Teller "Elli" VET EH 1


Magicmills Just A Dream "Ipa" VAL EH 1

Sunnuntaina en pahemmin kuvaillut, mutta muutama kuva löytyy. Testasin erään Tiinan miehen Epeli ajokoiraa, jonka sain kuulemma liikkumaan hyvin. Testasin myös Lumikki nimistä englanninsetteriä, joka meni myös kanssani hyvin. Telmahan oli turistina mukana ja päästiin moikkaamaan Hemmo nimistä tipsu poikaa ja tämän omistaja kysäisikin olenko tiibetinspanili ryhmässä fb:ssä, josta tunnisti meidät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti