torstai 12. syyskuuta 2013

walesinterrieri..

Juu eli otsikko kertookin jo jotain. Tiistain menin kaverin kanssa illalla s-markettiin kylälle ja sattumalta läheiseltä pihalta "karkasi" 11v. walesinterrieri herra vertti. Otettiin sitten kaverin kanssa kiinni ja omistaja oli siis tullut perässä. Myöhemmin kun olimme käyneet kaupassa ja menossa mopolle, koiran omistaja tuli vastaan ja ajattelin kysyä saisiko heidän koiraansa käyttää joku päivä lenkillä. Halusin siis tutustua kyseiseen rotuun. Omistajalle kävi ja tänään kävimme vertin kanssa lenkillä. Kun koulun jälkeen pääsimme talolle niin vertti tuli iloisena vastaan ja heti olisi pitänyt heitellä palloa:D. Saimme kuulla hieman miten vertti tuli kyseiselle naiselle yms. (miniän ilmeisesti..)Kuulemma ollut joskus myös näyttelykoirana vaikka onkin pystyt korvat (en muista oliko sallitut rotumääritelmässä?).

Tähän väliin laitan kuvia:


kaveri testasi

Pieni roskis dyykkari:"D
 
Juu kaveri halus ottaa miustakin kuvia..

                         Säätöä:"D

Vertti 11v.

Kaunis ilmeeni:D

Saman näkösiä(kö)?:D

 
Lenkin jälkeen menimme etupihalle heittelemään palloa ja juteltiin naisen kanssa koirista. Vertti on kyllä ihana kun ei välitä linnuista, oravista.. Tosin joillekkin uroksille pitää vähän haukkua koska vertin päälle kävi kerran ainakin sakemanni mutta joillekkin on taas kaveri. Eikä nämä miusta ole niin aktiivisia kuin monet ovat sanoneet, toki vertillä on jo ikää mutta silti. Tykkää vieraista ihmisistä niin paljon, että hännän heilutuksen lisäksi takakroppa tärisee, tosin oli vertti ehkä vähän "jumissa". Ja se askel <3




Korvat lupattaa



 
Toistekkin menen kyllä lenkille tämän ihanuuden kanssa, ja tuli jälleen kerran yksi rotu jonka voisin ottaa jossain vaiheessa. Olisi mukavan innokas, melko hyvä koulutettavuus vaikka itsepäisiä ovatkin, tykkäisin trimmattavasta rodusta vaikka nypittävä onkin, mielestäni mukava koira näyttelyihin ja muuhun harrastamiseen, sopivan kokoinen.. Mutta listalla olisi siis italianvinttikoira ja walesinterrieri, ja kyllä tiedän että ovat kovin erillaisia toisiinsa verrattuna.
 
Tämä oli sitten tällä kertaa tälläinen blogi-teksti. Kommentoikaa mistä haluaisitte, että kirjoitan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti